петък, 10 ноември 2000 г.

Електронен бюлетин - инструкции за записванене

Ако багерите тръгнат утре, може да ни потрябва СПЕШНО твоята помощ (спокойно, няма да те караме да лягаш пред тях). Ето защо те молим да се абонираш се за електронния бюлетин на инициативата. Как става това —

1. Изпрати празен email на адрес sofiazanas-subscribe@bgug.org
2. Ще получиш съобщение за потвърждение в email-a, който си посочил/а за контакт
3.
Кликни на линка за потвърждение, който ще откриеш в получената от системата електронна поща (другия вариант е да натиснеш Reply и да го изпратиш обратно на адреса от който е получен, без промяна).
4. Получаваш електронна поща със subject:
Welcome to the "Sofiazanas" mailing list — Готово, записан/а си. Очаквай новини.



Бюлетинът е създаден с любезната помощ на Богомил (Бого) Шопов.

4 коментара:

Радан Кънев каза...

A защо да не лягам?

Без лягане няма да стане.

Поздрави за инициативата

Комитата каза...

Мисълта ми беше, че е доброволно

Анонимен каза...

Здравейте!

Трудн ми е да седна и да пиша, защото цялата треперя от гняв.Докато всички мислещи хора в София са концентрирали усилията си в запазването на хотел "България", на около километър разстояние от там, но пресечката на "Раковски" и "Рачо Димчев" тихомълком се извърши поредното брутално убийство на представителна архитектура. Става въпрос зо ъгловата синя къща, която е разрушена. Само преди 3 седмици отидох в НИПК да се информирам за статута й и ме увериха, дори ми показаха в една папка, че тя е част от ансамблов паметник на културата и, разбира се, не може да се руши.Днес вече я няма! А ние гаварим за територията между "Руски" и "Московска"! Това е нелепо! Целият исторически център трябва да е защитен от археологията в него до последното паве или пейка! И без това не санимного старите сгради!
дайте да вдигаме шум в тази посока, защото сграда по сграда не става!Докато гледаме в една посока, те рушат в друга!

Анонимен каза...

taralejblog@abv.bg